Търсене
0
Кошница

Политика за поверителност

Уважаеми посетители,

Сайтът и онлайн магазин www.morkov.bg може да бъде посещаван в Интернет, без да са необходими легитимиране или даване на каквато и да било лична информация от ваша страна. За да бъде лесно достъпвана тази декларация за поверителност е поставена в началната страница на сайта ни, както и в долния край на всяка една страница, която посещавате на сайта.
Настоящата декларация за поверителност описва събирането на данни и употребата им в случаите когато Вие заявите желаните за закупуване и получаване на продукти и услуги, предлагани от нашия сайт. Ние се нуждаем от тази информация, за да ви предоставим продуктите и услугите, които искате да закупите и получите.
Настоящата декларация за конфиденциалност се отнася единствено за “Melmo” ЕООД.
Предоставените от Вас лични данни са информация, която служи за Вашата идентификация, т.е. име, адрес, имейл адрес, телефон. Ние не събираме лични данни, освен ако вие не ги заявите в конкретни случаи, например, когато поръчвате продукти.
Потребителите на този онлайн магазин са наши клиенти и ние защитаваме личните им данни. Използваме тези данни, за да разберем Вашите нужди и интереси и да Ви обслужваме по-добре. Освен информацията, предоставена от Вас, може да събираме и други данни по време на Вашето посещение на сайта ни, като използваме инструменти за автоматично събиране на информация, които включват бисквитки, връзки, страници и други подобни.

Тази информация се съхранява в нашата база данни, за да можем да отговорим на Ваше евентуално запитване или да Ви изпратим закупените стоки на посочен от Вас адрес. Вашите лични данни няма да бъдат разкривани на трети лица, освен за доставка на закупен от Вас продукт или на законно-упълномощените лица.
Не е позволено непълнолетни лица да дават лични данни в сайта на електронния магазин без разрешението на своите родители или настойници.

"Melmo" ЕООД, собственик на онлайн магазин www.morkov.bg, е регистрирано като администратор на лични данни по Закона за защита на личните данни под номер 1415839.

"Melmo" ЕООД гарантира на своите клиенти конфиденциалността на предоставената информация и лични данни.

Информацията, която събираме, за да разберем Вашите потребности и интереси, ни помага да направим посещението Ви последователно и персонализирано. Например, ние може да използваме Вашата информация, за да Ви:

  • помогнем при попълване на поръчка;
  • обработим плащане на поръчка;
  • предоставим услуги и поддръжка;
  • информираме относно продукти или услуги;
  • известим за нови услуги или стоки;
  • предоставим персонализирани промоционални оферти;
  • изберем съдържание, което да Ви бъде показано;

"Melmo" ЕООД се задължава да не редактира или разкрива лична информация без изрично предварително разрешение на потребителите, освен в случаите, когато трябва да се подчини на законова процедура.

Изявлението за защита на личните данни важи за електронния магазин на „Melmo “ ЕООД. Нашият сайт може да съдържа връзки към други доставчици, за които не можем да носим отговорност относно тяхната защита на личните данни. Моля, когато напускате този сайт, се информирайте относно изявлението за поверителност на всеки сайт, който събира лична информация.
При възникнали промени на политиката ни за защита на личните данни, те ще бъдат оповестени на нашия сайт.
Настоящата политика е част от Условията за ползване на този сайт и като такава следва да бъде прилагана и тълкувана в съответствие със законите на Република България.

Ако имате въпроси относно личните си данни, моля, не се колебайте да се свържете с нас.