Търсене
0
Кошница

За Морков

Кой стои зад Морков?!

Казвам се Златина и съм майка на две деца - момче и момиче - безкрайно енергични, палави и игриви, такива, каквито съм си мечтала да бъдат.

Привърженик съм на естественото, чисто и непринудено отглеждане на децата. Старая се моите деца да са максимално време сред природата, да използват продукти с натурален произход и да се хранят с истински храни.

Винаги съм подбирала внимателно храната за децата и семейството си, внимавам с избора на продуктите, с които приготвям домашните ястия и стриктно преглеждам състава на готовите храни, които предлагам.

Вярвам, че правилните хранителни навици се изграждат още в ранна детска възраст.

Вярна на отношението си към храната и детското хранене, създадох Morkov.BG - първият БИО магазин за ДЕЦА и родители, който предоставя внимателен подбор на най-добрите био храни за бебета и деца.

    … Така поникна МОРКОВ - чист, натурален и много оранжев :)

Всички марки детски храни, предлагани в Morkov.BG са специално селектирани и сериозно преминали моя тест и този на децата ми. Това са марки и продукти, много от тях непознати на българския пазар, но с гарантирани качество и произход, и с Мисия като моята - По-добра храна за децата!

Обещах на себе си, обещавам и на теб, че само проверени продукти, с подходящи съставки ще се предлагат в Morkov.BG – продукти, които аз ползвам, използвала съм или бих използвала за мен и моите деца, със строго проверено съдържание и етикети.

Надписи като “Био”, “Натурално” и “Полезно” не са достатъчни за мен, важно е и съставките да са правилно подбрани за определената възраст и развитие на детето.

В Morkov.BG ще намериш и интересни статии за отглеждането и храненето на децата, както и лесни и здравословни рецепти за домашни ястия, които вярвам, че ще ти бъдат полезни.

Благодаря за доверието ти.

Поздрави,

Златина